Couscous og grønnsaker med falafler

Ah, jeg har fri i dag, og det er litt godt! Det har blitt en god del mer jobbing enn planlagt i det siste, men det er jo bare fint, egentlig - spesielt med tanke på lønning. Før jeg tar fatt på dagens gjøremål tenkte jeg å dele en kjøttfri oppskrift med dere, en rett jeg laget til middag i går som falt meeeget i smak. It's falafel time!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er enkelt, billig og tar nesten ikke noe tid å lage i det hele tatt! Bruk min oppskrift på falafler (det kalles vel strengt tatt falafel i flertall også, men falafler er morsommere å si) her, og sett bollene til side mens du lager couscousen.

Du trenger:

en halv brokkoli
en liten paprika
tre-fire gulrøtter
fetaost


2 dl couscous
2 dl vann
en halv teskje buljongpulver


Ha couscous, vann og buljong i en kjele, og rør rundt før du lar det stå og trekke/koke i noen minutter (til all væske er absorbert). Kutt grønnsakene i terninger og stek raskt i litt olje, før du blander inn couscousen. Server med fetaost og falafler!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

8 kommentarer

Andrea

31.05.2017 kl.10:21

Det så super godt ut!

Little Miss Sunshine

01.06.2017 kl.08:50

Andrea: Takk :-)

Iselin Renée

31.05.2017 kl.16:24

Det så utrolig godt ut :)

Little Miss Sunshine

01.06.2017 kl.08:50

Iselin Renée: Takk! :-)

Thea Mariel 👑

31.05.2017 kl.18:00

naam!

Little Miss Sunshine

01.06.2017 kl.08:50

Thea Mariel: :-)

Rita Westnes

31.05.2017 kl.22:15

Skal helt klart prøve denne oppskriften! Jeg har aldri lagd falafel selv, men synes det er sååå godt :-D

Little Miss Sunshine

01.06.2017 kl.08:49

Rita Westnes: Det er faktisk veldig enkelt, i hvert fall hvis du har foodprosessor :-)

Skriv en ny kommentar



JULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits