Ah, jeg har fri i dag, og det er litt godt! Det har blitt en god del mer jobbing enn planlagt i det siste, men det er jo bare fint, egentlig – spesielt med tanke på lønning. Før jeg tar fatt på dagens gjøremål tenkte jeg å dele en kjøttfri oppskrift med dere, en rett jeg laget til middag i går som falt meeeget i smak. It’s falafel time!
Det er enkelt, billig og tar nesten ikke noe tid å lage i det hele tatt! Bruk min oppskrift på falafler (det kalles vel strengt tatt falafel i flertall også, men falafler er morsommere å si) her, og sett bollene til side mens du lager couscousen.
Du trenger:
en halv brokkoli
en liten paprika
tre-fire gulrøtter
fetaost
2 dl couscous
2 dl vann
en halv teskje buljongpulver
Ha couscous, vann og buljong i en kjele, og rør rundt før du lar det stå og trekke/koke i noen minutter (til all væske er absorbert). Kutt grønnsakene i terninger og stek raskt i litt olje, før du blander inn couscousen. Server med fetaost og falafler!
Det så super godt ut!
Det så utrolig godt ut 🙂
naam!
Skal helt klart prøve denne oppskriften! Jeg har aldri lagd falafel selv, men synes det er sååå godt 😀
Rita Westnes: Det er faktisk veldig enkelt, i hvert fall hvis du har foodprosessor 🙂
Thea Mariel: 🙂
Iselin Renée: Takk! 🙂
Andrea: Takk 🙂