Couscous og grønnsaker med falafler

Ah, jeg har fri i dag, og det er litt godt! Det har blitt en god del mer jobbing enn planlagt i det siste, men det er jo bare fint, egentlig – spesielt med tanke på lønning. Før jeg tar fatt på dagens gjøremål tenkte jeg å dele en kjøttfri oppskrift med dere, en rett jeg laget til middag i går som falt meeeget i smak. It’s falafel time!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er enkelt, billig og tar nesten ikke noe tid å lage i det hele tatt! Bruk min oppskrift på falafler (det kalles vel strengt tatt falafel i flertall også, men falafler er morsommere å si) her, og sett bollene til side mens du lager couscousen.

Du trenger:

en halv brokkoli
en liten paprika
tre-fire gulrøtter
fetaost

2 dl couscous
2 dl vann
en halv teskje buljongpulver

Ha couscous, vann og buljong i en kjele, og rør rundt før du lar det stå og trekke/koke i noen minutter (til all væske er absorbert). Kutt grønnsakene i terninger og stek raskt i litt olje, før du blander inn couscousen. Server med fetaost og falafler!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

8 kommentarer

Siste innlegg