hits

Vaniljepudding med bringebærsaus

Mange har kanskje nyttårsforsett om å spise sunnere og mindre søtt, men det har ikke jeg! Joda, jeg spiser ikke så usunt på hverdagene og tar heller ikke av med det som er søtt i helgene, men noe eksplisitt forsett har jeg nok ikke. Og litt må man unne seg, også! Så her er oppskriften på min SUPERenkle vaniljepudding som bare trenger litt tid i kulden for å bli fin og fast i formen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du trenger:

en boks (en liter) vaniljesaus
en pose gelatinpulver
noen ss vann

Ha vaniljesausen i en kjele og varm opp (på middels varme under røring, ellers kan det brenne seg i bunnen). Rør ut gelatinpulveret i en bolle med bittelitt lunkent vann (følg instruksjon på posen) og la det svelle i noen minutter (blandingen skal være nokså seig) før du heller i den varme vaniljesausen litt etter litt. Rør umiddelbart godt, slik at gelatinen blir godt fordelt, før du heller alt oppi en fin form/bolle (som puddingen skal serveres i). La det stå kaldt i minst to-tre timer (men gjerne over natten) før servering.

Bringebærsaus er godt og enkelt tilbehør til en slik pudding, og det er ikke mye som kreves for å tilberede en slik saus, heller. Du trenger:

rundt 100 gram (frosne) bringebær
50 gram melis
2 ss sitronsaft

Om du bruker frosne bær, tin disse opp før du kjører bær, melis og sitronsaft i en blender. Vips ferdig saus!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7 kommentarer

Kaja

13.01.2018 kl.12:02

Dette så vanvittig godt ut! Det at den er glutenfri er selvsagt også et stort pluss ;)

Little Miss Sunshine

15.01.2018 kl.08:42

Kaja: Ja, det er jo ikke noe jeg bryr meg så veldig om, men bra for den som eventuelt ikke kan ha i seg gluten :-)

Victoria Larsen

13.01.2018 kl.14:45

Ser helt nydelig ut!! Flink du er :-)

Little Miss Sunshine

15.01.2018 kl.08:41

Victoria Larsen: Takk :-)

Rita Westnes

14.01.2018 kl.22:43

Åh, det så helt nydelig ut!

Little Miss Sunshine

15.01.2018 kl.08:41

Rita Westnes: Tusen takk!

Vilde

16.01.2018 kl.09:15

Oj NAM så godt det så og hørtes ut!! Takk for oppskrift <3

Skriv en ny kommentar



JULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier