Jeg elsker pasta, og jeg elsker soppstuing. Her er retten som kombinerer de to!
Du trenger:
pasta til to (dette varierer selvfølgelig fra person til person, så jeg angir ikke noe mål her)
300 gram sopp i biter
olje til steking
1 knust hvitløkfedd
2 dl melk
en pakke Snøfrisk
salt og pepper
Tips:
Om du har noe revet ost, tilsett dette i sausen for en ennå fyldigere konsistens. Smaken blir selvfølgelig en litt annen, mer i retning mac 'n' cheese, for den som liker det.
Fremgangsmåte:
Kok pastaen. Fres sopp og hvitløk i en passe stor kjel (som kan romme pastaen i tillegg til sausen) og tilsett melk og Snøfrisk når soppen er myk og har fått litt farge. Kok opp og smak til med salt og pepper før du heller den ferdigkokte pastaen oppi sausen og blander godt. Dryss gjerne litt urter over før servering, f. eks. oregano eller basilikum.
En superenkel og rask rett som smaker veldig godt, i hvert fall i følge mine smaksløker. Kjøttfri er den også!
Mm, ser godt ut! 🙂
så deilig!
Frister veldig, selv om jeg ikke er så glad i sopp x)
Åh, dette må jeg prøve!
Såg utrulig godt ut! 🙂
namnam, dette så godt ut!!
Tusen takk for oppskrift 🙂
Mai Sunsri: Bare hyggelig 🙂
Susanne Moen Øy: Smaker ikke så verst, heller 😉
Fritt utløp: Jepp, det burde du 🙂
Henriette Celin: Da var kanskje ikke dette helt i din gate, nei 🙂
Benedicte Arntzen: 🙂
Eline Olsen: Takk!
SV: Nei, hehe ;-P
Men pasta er godt da, og man kan jo ha så mye annet til 😉
nam, dette må jeg prøve 😀
– Siri
siribokoholiker: Superenkelt og ganske rimelig også 🙂
Henriette Celin: Det er sant 🙂