Pasta i soppsaus

Jeg elsker pasta, og jeg elsker soppstuing. Her er retten som kombinerer de to!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du trenger:

pasta til to (dette varierer selvfølgelig fra person til person, så jeg angir ikke noe mål her)
300 gram sopp i biter
olje til steking
1 knust hvitløkfedd
2 dl melk
en pakke Snøfrisk
salt og pepper

Tips:
Om du har noe revet ost, tilsett dette i sausen for en ennå fyldigere konsistens. Smaken blir selvfølgelig en litt annen, mer i retning mac 'n' cheese, for den som liker det. 

Fremgangsmåte:
Kok pastaen. Fres sopp og hvitløk i en passe stor kjel (som kan romme pastaen i tillegg til sausen) og tilsett melk og Snøfrisk når soppen er myk og har fått litt farge. Kok opp og smak til med salt og pepper før du heller den ferdigkokte pastaen oppi sausen og blander godt. Dryss gjerne litt urter over før servering, f. eks. oregano eller basilikum.

En superenkel og rask rett som smaker veldig godt, i hvert fall i følge mine smaksløker. Kjøttfri er den også!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

16 kommentarer

Siste innlegg