Busy bee

Onsdag og torsdag er meget travle dager for min del. Først er jeg ute i praksis, så stikker jeg hjem og legger igjen skoleveska og tar med jobbsekken, løper ut døra og tar bussen til badevaktjobben. I går var jeg ikke hjemme før kvart over ti fordi busselskapet har faktisk fjernet nibussen fra der jeg jobber, det vil si at siste buss for kvelden går klokka åtte og jeg er ferdig på jobb sånn ti-kvart over åtte. Flott. Heldigvis går det tog, ellers hadde jeg ikke kommet meg hjem!

I dag skal jeg undervise i engelsk i nitti minutter - helt alene - og jeg gleder meg! Har tenkt å snakke litt om poesi, komme med eksempler, ta litt overflatisk analyse og så skal de få prøve å skrive limericks. Aller først skal jeg innlede timen med en liten muntlig aktivitet, nemlig "Find someone who". Jeg har laget en liten liste med faktasetninger, "find someone who likes to play football, loves pizza, has read Harry Potter", og så skal de gå rundt og spørre hverandre om de har gjort/gjør/liker noen av tingene på lista. Planen er å få alle til å snakke engelsk OG gjøre de litt bedre på å omstille seg fra en setning i tredjeperson til et spørsmål i andreperson OG kanskje de ender opp med å vite litt mer om hverandre. Ikke dumt, hæ?

Jeg fikk forresten en nydelig genser i posten i går, som jeg kanskje kan vise frem i morgen. Fra og med NÅ har jeg det nemlig litt travelt! Ønsk meg lykke til i undervisningen, og ha en flott dag!

7 kommentarer

helene simensen

19.09.2013 kl.10:21

ååå hater når busselskapene fjerner enkelte busser, det er så irriterende! bra det går tog da :D

sarai94

19.09.2013 kl.16:02

Oj, det var en morsom aktivitet du hadde funnet på. Ikke gjort noe lignende, og jeg tror det vil passe ypperlig! Du er superflink og massemasse lykke til :D Nå husker jeg ikke hvilken klasse du er i jeg.. Usikker på om du har skrevet det på bloggen også, hehe :)

xx Siri

Silje Grytbakk

19.09.2013 kl.16:28

Hvilket trinn er det du underviser i praksisen?=)

Little Miss Sunshine

20.09.2013 kl.16:18

helene simensen: Spesielt når det var den siste for kvelden! Ja, kommer meg tross alt hjem, dog noe sent ;-)

Little Miss Sunshine

20.09.2013 kl.16:22

sarai94: Skal ikke ta æren for den selv, for vi ble tipset om det i en fagdidaktikktime, men det fungerte i alle fall veldig bra! Jeg har bevisst valgt å ikke skrive detaljer om hverken klasse eller skole på bloggen, taushetsplikten går jo mest på enkeltpersoner og personvern, men jeg vil heller være på den sikre siden og unngå slike detaljer. Men jeg har engelsk for VG1 og fransk for VG2, for så langt kan jeg vel strekke meg mht. "utlevering" :-)

Little Miss Sunshine

20.09.2013 kl.16:22

Silje Grytbakk: VG1 og VG2 :-)

sarai94

20.09.2013 kl.19:06

sv- Jeg forstår det veldig godt! Så det var derfor jeg kun spurte om klasse :) For jeg har også vært litt passiv til å si for mye til praksisplassn jeg selv var på. Er jo så lite som observasjon, men man ser mye i løpet av 15 timer har jeg forstått! Gleder meg sånn til å bli lektor, ble bare mer inspirert av praksisn :D !

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits