Inspirational Friday: Studs, rivets, whatever


Jeg har lyst til å ha studs overalt for tiden, men må prøve å beherske meg før jeg tar en DIY med alle klærne jeg har...
(whi)

Det er kvinnedagen, dere! Gratulerer til oss alle ♥ Jeg skal feire meg selv med en treningsøkt og minispa på badet aller først på dagen :-) Hurra for oss! Fikk også en fin kvinnedagsgave i dag av Camilla: Jeg ble nemlig en av to vinnere av premierebilletter til filmen Oz the Great and Powerful! Fin start på dagen, kan man si :-)

3 kommentarer

Hallo kjære blogger! Vi har nettopp lansert en flott produkt for alle som er opptatt av å ha pene tenner. Som et ledd i vår markedsføringskampanje ønsker vi å nå ut til dine lesere med noe de kan stole på, og hva er vel bedre enn å la deg teste varen vårt? :-) Vi ønsker derfor å gi deg et sett med GRATIS tannbleking + en gratis elektrisk tannbørste. Om du allerede har en slik tannbørste, kan du jo for eksempel gi deg bort i en konkurranse til en av dine heldige lesere. For å sende deg det trenger vi imidlertid adressen din! Kunne du gått inn på lenken min og fylt ut skjemaet med en gang så kan vi få sendt det i dag? :) Ps. Skikkelig flott blogg, forresten!

Esther

08.03.2013 kl.12:47

Fine bilder :)

Mika

08.03.2013 kl.14:42

Nagler er så digg! Sliter med samme problemet, jeg vil også ha nagler på alt! haha

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits