Joyeux Noël


(whi)

Julaften er her, jippi! I dag skal jeg se Tre Nøtter til Askepott, dra på julegudstjeneste i den fine kirka i bygda mi, se litt tegnefilm og se over så at jeg får med meg alle gavene, fikse hår og sminke og sikkert bytte strømpebukse siden den jeg tok på meg på starten av dagen sikkert har raknet allerede.

Og så, for første gang i mitt 21-årige liv, skal jeg feire jul et annet sted enn hjemme hos mamma og pappa: Vi er nemlig invitert opp i huset til storesøsteren min (den eldste), så da er det bare å pakke med seg alle pakkene og en aldri så liten Oreokake og litt dessert og flytte oss opp til det (relativt) nye huset der søster, svoger og niese bor. Tenker det blir godt for mamma også, å ikke skulle lage middagen, siden det er dét hun har brukt store deler av dagen den 24. desember på i de siste, tja, tjuefem (i hvert fall!) årene!

Åh, jeg gleder meg. Jul jul jul. Masse god mat, nemlig KALKUN med diverse deilig tilbehør (les: soppstuing!!!), avslapning, Sølvguttene synger julen inn, kaker, hjemmebrygget øl, gaver ♥ Jeg har ikke peiling på hva jeg får fra noen, så dette blir spennende!

Håper dere får en helt fantastisk fin julaften, og så snakkes vi sikkert i morgen (og da blir det sikkert litt heisepåhvajegfikkigår og litt dettehaddejegpåigår osv.).

God jul, alle sammen! ♥

2 kommentarer

Isabell

24.12.2012 kl.11:54

God jul :D

Jeanette Bergeløkken

24.12.2012 kl.12:08

God jul! <3

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits