A Hogwarts life for me

Det ble en del shopping i Berlin (se her), og på Primark fant jeg noen spesielt fine ting. Ja, vi snakker Harry Potter-stæsj!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne vesken så jeg på Reddit for en stund siden, og jeg krysset fingre og tær for at de fremdeles hadde den i butikk da jeg skulle til Tyskland. OG DER VAR DEN JO. Jeg hørte seriøst englesang da jeg fikk øye på den! AH, den er så fin! Og størrelsen er perfekt, for det er plass til kamera, et par bøker (opp til A4-størrelse), lommebok og diverse andre ting man vil ha med seg. Den har en glidelåslomme inni og to hendige lommer foran, med plass til både ditt og datt (jeg har lagt et tøynett i den ene, slik at jeg slipper å kjøpe plastpose om jeg skal innom et sted). Jeg bruker den hver dag på jobb, og jeg ELSKER den ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og så fant jeg en t-skjorte til å matche. Jeg er jo egentlig i Ravenclaw ifølge Pottermore, men jeg føler meg egentlig hjemme både der og i Gryffindor, noe andre tester har vitnet til. Så denne t-skjorten ble lett med hjem, spesielt når jeg liker fargen så godt.

Det eneste som mangler nå er Galtvort-brevet mitt!

12 kommentarer

Siste innlegg