Primark love

I tillegg til å ta en hel masse bilder (holder på å jobbe meg gjennom), så shoppet jeg også litt i Berlin. Nærmere sagt på Primark Alexanderplatz. Det var stappfullt og jeg gadd ikke prøve noe (dermed handlet jeg også litt færre ting), men jeg fikk da med meg noen kupp likevel. To av tingene var så spesielle (og bookish) at de kommer i et eget innlegg, men her er i alle fall resten!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt sminke må man jo ha, og når leppestift koster fra 15-35 kroner er det ingen sak å teste flere forskjellige. En av fargene her ble helbom, mens resten fungerte fint. Her tenker jeg det blir ei litta omtale etter hvert!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det noe jeg har mye av så er det kanskje topper (og skinnjakker og strikkegensere og smykker og sko), men det stoppet meg ikke i å finne noen fine t-skjorter og topper til en meget fin pris. Blomstermønster (såklart), kaktusprint, en deilig gul en, og rosa med blomster-yin yang. Såklart!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Altså, kunne denne vesken vært mer meg? Lys rosa og preget med roser – nydelig! Et par blomstrete tøysko til fire euro gikk lett ned i handlekurven, og det samme gjorde denne søte ørepynten til bare én euro. Kupp!

Litt andre småting ble også med, blant annet strømpebukser som de hevder at skal kunne kjøle deg ned når det er varmt og varme deg når det er kaldt. We’ll see about that, men kvaliteten virket ikke så verst og jeg fikk tre for fem euro, så jeg er egentlig fornøyd uansett.

I ♥ PRIMARK!

16 kommentarer

Siste innlegg