Favoritter #6

Jepp, vi er midten av nok en måned (det går altfor fort!!!) og det betyr at det er på tide meeeeed:

Juni er jo en sommermåned, men det betyr jo ikke alltid ordentlig sommer om man er så heldig/uheldig å ha bosatt seg i Trondheim. MEN værgudene har i hvert fall smilt litt, så jeg har fått litt sol på kroppen, noe denne posten kanskje bærer litt preg av.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. PIZ BUIN TANNING LOTION
Hello, my dear friend! Dette blir vel tredje eller fjerde året med denne gudegaven (ikke samme flaske, men samme produkt), som egentlig gjør den til en all-time favourite, men den passer jo best om sommeren, ettersom den gjør deg brunere. JEPP, du hørte riktig. Bruk denne i sola og du blir fortere brun! I KID YOU NOT. Merk at den ikke har faktor og beskytter deg dermed ikke, men jeg bruker den i Norge sammen med solkrem på utsatte steder + ansiktet. Jeg gidder ikke gå inn på virkestoffene, den bare funker. OG lukter godt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. BLOMSTER I HÅRET
Panneluggen er på god vei til å vokse ut, men inntil videre blir den tatt vekk fra ansiktet under et slikt hårbånd (pluss noen hårnåler). Søtt og praktisk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. HAWAIIAN TROPIC AFTER SUN ALOE VERA GEL
Nok et solprodukt som jeg liker utrolig godt, denne gangen til bruk etter soling. Aloe vera har kjølende og legende egenskaper, noe som passer godt om du er blitt solbrent. Om du ikke har blitt brent er det uansett en god idé å tilføre fuktighet, og det gir denne i høy grad. Og så lukter den amazing.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. MAKEUP MEKKA PERFECT BROW POMADE
Et virkelig godt brynprodukt som jeg har skrevet litt om her!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. ELIZABETH ARDEN GREEN TEA SCENT SPRAY
Nå som det er blitt varmere vær synes jeg parfymen jeg har brukt i vår blir litt for mye, og da er det fint at jeg har en av yndlingsduftene mine i lettversjon, nemlig som scent spray i stedet for eau de toilette. Frisk og god, uten å være “too much”!

10 kommentarer

Siste innlegg