Mom jeans og mer brukthandling

Som jeg nevnte i januaroppsummeringen min, så kjøpte jeg to par mom jeans på Tise i starten av januar, og de ble raskt mine favorittbukser. Jeg kjøpte først de sorte, og så likte jeg dem så godt at jeg avtalte enda et møte og kjøpte de blå, også!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De er opprinnelig fra H&M, og er i ordentlig denim for en gangs skyld – ikke med masse elastan i. Det funker for skinny jeans selvfølgelig, men med mom jeans og andre mer avslappede jeansvarianter er det bedre med litt stivere stoff. Jeg betalte 100 kroner for begge buksene til sammen, og jeg er skikkelig fornøyd.

I tillegg var jeg på blomsterpotterunde her en dag, og fant tre potter i vanlig størrelse som jeg betalte 10 kroner totalt(!) for, og så en større en til draketreet mitt for 40,-, som er riiimelig mye bedre enn 200-300 som man ofte må ut med for litt større potter om man drar på Plantasjen og lignende. 

Et lite brukttips: Om du ikke finner noe på Fretex i Trondheim, anbefaler jeg å stikke innom Sirkulus i Kjøpmannsgata eller NMS Gjenbruk i Sommerveita – der har de ofte veldig mye fint og ofte til en lavere pris enn på Fretex!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hurra for gjenbruk!
#engangtil #tise #gjenbruk

6 kommentarer

Siste innlegg