Kylling- og pastaform

Ja, så var det den middagen igjen, da! Hva, hvordan? Som jeg har sagt så mange ganger før: Jeg ELSKER ting man kan sette i ovnen og så lager det seg selv. Og her er nok en variant!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I denne finner du pasta, brokkoli, paprika og kylling, i tillegg til den lettvinte saken som gir virkelig god smak – nemlig Bretagne kyllingsaus! Ok, det er litt juks å bruke posesaus, men noen ganger blir det bare sånn. Og det er faktisk helt i orden.

Du trenger:

2 stk. kyllingfilet
en brokkoli
en paprika
2-3 dl valgfri pasta
en pose Bretagne kyllingsaus
revet ost

Lag pasta mens du kutter opp kylling, brokkoli og paprika i terninger. Stek kyllingbitene og krydre med valgfritt krydder (anbefaler igjen Chicken & Steak fra Santa Maria). Tilbered sausen som angitt på pakken. Når pastaen er ferdigkokt, heller du den i en ildfast form sammen med paprika, brokkoli og kylling. Hell så sausen over og bland godt sammen. Dryss over revet ost, og sett i midten av ovnen på 200 grader. Når osten er fin og gyllen er middagen klar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6 kommentarer

Siste innlegg