Kylling- og pastaform

Ja, så var det den middagen igjen, da! Hva, hvordan? Som jeg har sagt så mange ganger før: Jeg ELSKER ting man kan sette i ovnen og så lager det seg selv. Og her er nok en variant!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I denne finner du pasta, brokkoli, paprika og kylling, i tillegg til den lettvinte saken som gir virkelig god smak - nemlig Bretagne kyllingsaus! Ok, det er litt juks å bruke posesaus, men noen ganger blir det bare sånn. Og det er faktisk helt i orden.

Du trenger:

2 stk. kyllingfilet
en brokkoli
en paprika
2-3 dl valgfri pasta
en pose Bretagne kyllingsaus
revet ost

Lag pasta mens du kutter opp kylling, brokkoli og paprika i terninger. Stek kyllingbitene og krydre med valgfritt krydder (anbefaler igjen Chicken & Steak fra Santa Maria). Tilbered sausen som angitt på pakken. Når pastaen er ferdigkokt, heller du den i en ildfast form sammen med paprika, brokkoli og kylling. Hell så sausen over og bland godt sammen. Dryss over revet ost, og sett i midten av ovnen på 200 grader. Når osten er fin og gyllen er middagen klar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6 kommentarer

Mona Iren

05.04.2017 kl.09:19

Så veldig godt ut. Dette skal prøves:)

Little Miss Sunshine

06.04.2017 kl.09:33

Mona Iren: Takk :-)

buroyfoto

05.04.2017 kl.16:52

Så super godt ut :) Ønsker deg en fin fin Onsdag videre <3

Little Miss Sunshine

06.04.2017 kl.09:33

buroyfoto: Tusen takk for det :-)

Mona Iren

17.04.2017 kl.22:29

Denne må jeg prøve:)

Little Miss Sunshine

18.04.2017 kl.10:44

Mona Iren: Absolutt :-)

Skriv en ny kommentar



JULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits