Buzzador: Garnier Moisture Bomb

For en stund siden opprettet jeg en Buzzador-konto, og nå får jeg teste produkter fra tid til annen. Tidligere har jeg fått tilsendt te (som jo var meget passende for en tedrikker som meg), og nå fikk jeg buzze Garnier Moisture Bomb-kampanjen. Jeg digger å prøve nye ting, og når man i tillegg får dem tilsendt gratis har jeg ikke noe å utsette på ordningen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk tilsendt tre ansiktsmasker, som da er av typen "tissue mask". Dette innebærer at det er en faktisk maske i pakken, ikke noe kliss du smører utover. Plusspoeng for mindre gris. Som det står på pakken skal den være på i 15 minutter, og så er du ferdig og forhåpentligvis "intensely hydrated" og med en "glow". Kjekt, ikke sant?

Så, min vurdering:
Pris: 29 kroner (hos H&M)
Forpakning: Fine farger, informativ, enkel å åpne
Påføring: Inne i forpakningen er det veldig mye kliss som du må fiske masken ut av, ellers er det bare å brette ut masken og legge den over ansiktet. Minus for litt rar passform, spesielt rundt øyne og nese, men fikk til å legge den til, likevel. Fint at masken var såpass tøyaktig, for tidligere har jeg vært borti lignende produkter som var veldig plastaktige og dermed ubehagelige å ha på. Jeg har ikke sensitiv hud, men likevel prikket og sved det litt de første minuttene - men så forsvant det helt. Da jeg tok av masken var det veldig mye produkt igjen i ansiktet (som jeg masserte inn i huden).


Fuktighetsgiver og Halloween-antrekk i ett!

Effekt/resultat: Litt klissete hud umiddelbart etterpå siden det var så mye igjen i ansiktet etter at jeg fjernet masken. Morgenen etter synes jeg huden hadde en fin glød, og huden føltes litt mykere enn vanlig. Denne effekten varte i flere dager.
Konklusjon: En forsåvidt godt produkt med et resultat som samsvarer med det produktet lover. Nå sliter ikke jeg med tørr hud, så jeg er kanskje ikke i målgruppen her, men jeg synes huden ble veldig myk og god, samtidig som det var en viss glød tilstede. Prisen i butikk er veldig fin, så jeg synes dette var et braprodukt. Passformen var kanskje ikke optimal, men samtidig var det såpass lett å legge den til takket være ganske generøst med "stoff", så jeg fikk uansett dekket det som skulle dekkes. Fint at det også tok bare 15 minutter!
Karakter: 4/5

Liker dere slike innlegg?

6 kommentarer

Victoria Larsen

18.10.2016 kl.09:35

Ja, er fint å få vurdering av forskjellige produkter :)

Little Miss Sunshine

19.10.2016 kl.10:28

Victoria Larsen: Så bra!

RisRosOgKlaging

18.10.2016 kl.09:49

Ganske flott innlegg, kjekt å høre hva du mener :)

Håper du får en fin dag!

Little Miss Sunshine

19.10.2016 kl.10:28

RisRosOgKlaging: Takk :-)

REBECCA HOLDER

18.10.2016 kl.12:52

Så morsomt :D Aldri testet noe slikt før, men syntes de ser helt syke ut på - haha.

Little Miss Sunshine

19.10.2016 kl.10:28

REBECCA HOLDER: Haha, ja, du har rett i det!

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits