Lookbook Monday: Leather lover


(lookbook.nu)

Jeg elsker skinn. Jakker, sko, vesker... Det er så tøft, men samtidig klassisk og tidløst! Jeg har hatt den samme svarte bikerjakka i fire år nå, og den er en stadig favoritt. I går bestemte jeg meg for at det siste jeg skulle kjøpe på en god stund (bortsett fra skoleutstyr) var skinnbukser - skinnimitasjon, that is. Jeg fant et par fine på H&M sin nettbutikk, så den jeg bestemte meg for er forhåpentligvis på vei innen et par dager. HURRA!

I love leather. Jackets, shoes, bags.. It's so cool, but still classical and timeless, too! I've had the same black biker jacket for four years now, and it's still a big favourite of mine. Yesterday I decided that the last thing I was going to buy for quite some time (except equipment for school) is leather pants - pleather, that is. I found a couple of nice ones at H&M's webstore, so the one I ordered is hopefully on its way within a couple of days. Hurrah!

Have a great Monday!

4 kommentarer

Elise

13.01.2014 kl.09:10

Utrolig bra morgen inspirasjon. Elsker antrekket øverst til høyre :)

Little Miss Sunshine

13.01.2014 kl.10:50

Elise: Så bra at du likte det :-)

sarai94

13.01.2014 kl.18:29

superduper inspirasjon og jeg eeelsker skinn selv. Skinnjakken min fra London/Primark er hellig for meg, og den er 3-4 år gammel ^^'

- Siri

Little Miss Sunshine

14.01.2014 kl.10:03

sarai94: Primark <3

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits