Pakke i posten

Sammen med all drittreklamen som kommer på mandager var det også en pakke til meg i postkassen i dag, hurra! Pakken kom fra ELF og inneholdt, som du kanskje skjønner, sminke:

2 x All Over Cover Stick, mineralleppestift, bronzer, øyelokkprimer, lipliner og leppefarge, som like godt kiunne blitt kalt leppestift mht. konsistens. Prøvde mineralleppestiften med én gang og den var kjempegod + kjempefin farge (Party Pink, heter den).

Siden det er mandag skal jeg på jobb og det blir egentlig det eneste jeg skal gjøre i dag, siden mannedyret forsov seg til første forelesning og dermed ikke dro på skolen før 12 og vi brukte helt sykt lang tid på å stå opp og spise. Mandag pleier jo å være treningsdag, men siden jeg nesten ikke har sett samboeren min den siste uka tenkte jeg å utnytte muligheten når jeg først hadde den. I morgen har jeg ikke forelesning likevel (lazy ass forelesere...), så da har jeg maaaasse tid til både semesteroppgave, trening, menyplanlegging og diverse annet jeg måtte ha lyst til å gjøre. Hardt å være franskstudent...

Neeeei, det er det ikke! :-)
OK, da skal jeg pakke litt og så stikker jeg, ha en flott dag videre! 

2 kommentarer

Jeanett Simonsen

15.04.2013 kl.15:01

liker ELF kjempe godt, har bestilt der endel før :D

Camilla

15.04.2013 kl.15:45

Mye bra å teste ut fra ELF. Vært morsomt om du skrev omtaler av produktene så vi får høre hvordan du syns de er :)

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits