Sommerfavoritter

Ja, så husket jeg på at jeg har en blogg. Nok en gang! Det er travle dager for tiden, jeg har jo startet skoleåret med en gjeng 8. klassinger, og det er jo litt å sette seg inn i, både for dem og meg. Det er travelt og til tider stressende, men samtidig er det gøy og spennende. 

Over til noe helt annet: Nå er det lenge siden jeg har postet noe som helst av produkter, så her kommer sommerutgaven helt på tampen av sesongen!

Jeg kjøpte disse to parfymene i vår da Kicks kjørte 50% på dem. Jeg klarte ikke å bestemme meg for én, så det ble begge (story of my life). Disse er lette, behagelige parfymer som passer veldig fint til hverdags, og jeg bytter på hvilken jeg bruker etter hvilket humør jeg er i.

Kan det være at jeg har funnet min favoritt blant røde leppestifter? Denne kommer i hvert fall farlig nær! Wet n Wild Megalast Liquid Catsuit i fargen Missy and Fierce er en matt leppekrem som varer utrolig lenge og som har blitt mye brukt av meg i sommer. Fargen kom litt dårlig frem på bildet, for den er absolutt ikke så oransje som det ser ut til over. En klassisk rødfarge, vil jeg si!

JBL Go 2 er en bitteliten Bluetooth-høyttaler som vi bruker hver eneste dag. God lyd, vanntett (så den kan brukes i dusjen) og den koster bare 249 kroner!

Vi har fått inn nye klokker på jobb fra det norske merket Áigi, og jeg benyttet meg av en heftig god personalrabatt og kjøpte meg denne. Min nye, stilige hverdagsklokke!

Små, søte øreringer med litt pynt på bruker jeg hver dag, og en av favorittene er dette paret (fra H&M), gjerne i kombinasjon med et par helt enkle, mindre ringer i hull nr. 2!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg