Nytt fra Makeup Mekka

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg HELDIGVIS har roet ned på sminkehandlingen i år, og det er derfor lenge siden jeg har postet noe om ny sminke. Makeup Mekka er jo min beste venn/verste fiende, for de har så mye fint på kampanje/salg hele tiden, og jeg ga altså etter for noen uker tilbake. Jeg endte opp med tre ting: En mascara, en blush og en flytende highlighter.

Strobe Blush i fargen Rosy
Dette er en blush i en nokså dyp, varm rød-rosa farge med skimmer, noe som gir en fin glød i ansiktet. Bruker denne innimellom og kanskje helst til mer festlige anledninger, siden det kan bli litt vel skimrende til hverdags for meg.

Strobing Milkshake i fargen Caramel
Dette er et gjenkjøp, for nå er min gamle snart tom og jeg liker denne highlighteren sikkelig godt. Jeg pleier å blande inn i dagkrem for en jevn glød i hele ansiktet, og litt ekstra på kinn- og brynbein, nesetipp, amorbuen. Skikkelig fin og varer lenge!

Lash Spa Mascara
Dette ble hovedgrunnen til at jeg bestilte i det hele tatt, nemlig Makeup Mekkas nyeste mascara som inneholder castorolje, en ingrediens som brukes for å få lengre og tykkere vipper og bryn. Den pleier altså vippene dine mens du har den på! Jeg likte børsten (gummi) veldig godt, og produktet var veldig lett å fordele uten søl (var litt redd for at den skulle være veldig “våt”). Du får ikke tidenes volum, men fint fordelte, definerte vipper – det jeg liker best. Om den har noen spesiell effekt på vippene vet jeg ikke ennå, men enn så lenge er det en veldig fin mascara, i alle fall!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg