Desemberbøker, 2018 som leseår og lesemål for 2019

Hei, og god lørdag! Jeg har HELT fri denne helgen, og det skal nytes. Jeg startet i ny jobb på onsdag, et vikariat på skolen jeg jobbet på før sommerferien, og det har vært veldig fint å treffe igjen lærerkollegene mine og ikke minst de nye elevene! Åttende klasse er noe HELT annet enn tiende, og jeg gleder meg til tiden fremover. En fin start på året, med andre ord!

I dag vil jeg vise frem bøkene jeg leste i desember, som ikke ble så mange eller lange. Jeg leste nemlig bare tegneserier!

MARJORIE M. LIU – MONSTRESS, VOL. 2: THE BLOOD //  ★★★★★

MARJORIE M. LIU – MONSTRESS, VOL. 3: HAVEN //  ★★★★★

Historien om Maika Halfwolf fortsetter, og jeg må bare si at jeg ELSKER tegnestilen! Det er så utrolig detaljert og pent, og historien er fremdeles veldig spennende. Dette var andre gang jeg leste volum to, rett og slett for å hente meg inn før jeg leste volum tre, og jeg plukket opp litt flere sammenhenger og mer av historien denne gangen. Dette er som jeg har sagt før et ganske komplekst univers, og grafisk sett er det ganske… Eksplisitt. “Not for the faint-hearted” var det noen som skrev i en omtale på Goodreads, og det må jeg si meg enig i. Veldig bra, altså!

SHANNON WATTERS – LUMBERJANES, VOL. 9: ON A ROLL // ★★★☆☆

Gjengen i Roanoke-hytta på Miss Qiunzilla Thiskwin Penniquiqul Thistle Crumpet’s leir er tilbake, og denne gangen er det noen yetier(!) som trenger hjelp. Hvorfor ikke avgjøre det hele med roller derby!? Etter Monstress ble dette ganske barnslig og flatt, både innholds- og stilmessig, så det ble en helt midt-på-treet-avslutning av leseåret med denne.

OKAY, jeg endte opp med totalt 66 bøker i 2018, noe jeg er veldig fornøyd med. Under kan du se aaaalle bøkene jeg leste, samlet i en “liten” collage:

Litt fakta om mitt år i bøker:

Jeg leste totalt 16 137 sider

Den korteste boken jeg leste var på 48 sider, den lengste på 672

Den mest leste boken på min liste var Fahrenheit 451 av Ray Bradbury, den minst leste boken var Pihl i hjertet av Camilla Pihl

Som Goodreads-medlem får man hvert år en oppsummering av sitt år i bøker, noe jeg synes er veldig interessant. Om du har som nyttårsforsett å lese flere bøker, så anbefaler jeg virkelig å lage konto på Goodreads. Her får man motivasjon, man kan lese hva andre folk synes om bøker man har lyst til å lese/skal lese/holder på å lese, man får automatiske tips om bøker som ligner de man allerede har lest og man får beskjed om forfattere man tidligere har lest kommer med noe nytt. Virkelig supert! OG det er helt gratis.

I år som i fjor har jeg som mål å kose meg med lesing. Jeg har satt meg et mål om 60 bøker i løpet av året, noe jeg skal klare uten å stresse. Jeg skal også prøve å lese alle de uleste bøkene mine, som dessverre(?) er en god del.

Hvor mye leser du?

4 kommentarer
    1. Jeg går også gjennom bokhylla for tiden, er en del uleste hos meg også hehe 🙂 I fjor leste jeg 90 bøker, så målet for det nye året er å klare 100 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg