Fantastic Beasts and Where to Find Them

Hei, og god søndag!

I går var jeg på kino for å se Fantastic Beasts and Where to Find Them: Crimes of Grindelwald og den var FANTASTISK ♥ Flinke skuespillere, fantastiske dyr, flotte visuelle effekter og ikke minst en utrolig spennende historie! Filmen har fått en del kritikk, noe jeg ikke skjønner bæra av, for dette var virkelig en flott film. Kan noe i Harry Potter-universet gå galt, egentlig?

For noen uker tilbake meddelte jeg jo at månedens sider i bullet journal-en min ble dedisert til Fantastic Beasts, og her er bildene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den første siden, med Newt sin koffert og “magi” strømmende ut av den, med Pickett i omkostningene. Ikke superfornøyd med dette (brukte vannfarger, måtte lime sammen sidene pga. at fargen på kofferten blødde gjennom og så brettet siden seg) men jeg prøvde meg i hvert fall med en original idé!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et lite Tina-sitat, samt habit tracker-siden som er med hver eneste måned. Jeg pleier som oftest å ha flere aktiviteter jeg holder styr på, men det ble med disse tre for nå.

Så har vi ukessidene! Hver uke har et nytt fabeldyr, og denne måneden valgte jeg samme oppsett for alle ukene. Jeg pleier som oftest å variere, men med dette temaet var det finest med likt oppsett der jeg varierer på fargene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niffleren (eller “småtlen”, haha!) fra filmen er jo svart, men ettersom sidene i boken min ikke er egnet til tusj og det som verre er så ble min Niffler en hvit variant — som ikke er umulig at finnes, ut fra det jeg så på filmen i går! Under ser dere altså grunnen til at jeg skal prøve en annen type notatbok neste år, selv de enkleste tegningene synes på andre siden av arket, såkalt “ghosting”. Jeg har funnet et merke som heter Nuuna som har mye tykkere sider, så det gleder jeg meg til å prøve i januar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva synes du?

6 kommentarer

Siste innlegg