Litt sminke her og litt sminke der

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk NYX Extra Creamy Lipstick i fargen Cocoa av en venninne til bursdagen min (etter at hun brukte den på fest og jeg bare “sånn ønsker jeg meg!”), og jeg er så glad i den. Fargen er så fin, pluss at den har en skikkelig god konsistens OG dekkende farge. Ofte føler jeg det blir litt enten eller, men denne er altså “extra creamy” og funker flott selv på tørre lepper.

Jeg var altså litt kjent med produktet fra før da jeg fant Cocoa og sikkkert sju andre farger på tilbud til TJUE kroner på H&M Mercur. Nå har jeg jo egentlig gitt meg selv streng beskjed om at jeg ikke skulle kjøpe mer leppestift før jeg har brukt opp MINST tre stykker, men altså, TJUE kroner!? Så jeg ga etter og kjøpte to farger til, Thalia og Minimalism.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei litta swatch:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og her er fargene på:

Veldig fine og nøytrale farger til hverdags!

I tillegg fant jeg meg en foundation jeg skal prøve, nemlig Dreamy Matte Mousse fra Maybelline, en gammel klassiker som har vært i salg siden jeg gikk på ungdomsskolen — som er fjorten år siden(!). Jeg har derimot aldri prøvd den, så jeg håper den er OK. Huden min er så rar for tiden, så føler jeg trenger litt mer “coverage” (jeg bruker ikke foundation til vanlig).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

16 kommentarer

Siste innlegg