Oktoberfavoritter

For en tid tilbake hadde jeg slike innlegg hver måned, men av en eller annen grunn sluttet jeg med det. Vel, her er månedens favoritter, så får vi se om det blir et fast innslag (igjen)!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SØLVRINGER
Etter en sommer med gull gull gull, så har jeg tatt frem litt sølvsmykker igjen. Disse er dessverre ikke i sølv (men de holder seg overraskende bra!) og ble kjøpt på eBay (som en del av et sett).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HIGHLIGHTER
Highlighter er et av mine favorittprodukter, og denne fra Makeup Mekka synes jeg er skikkelig god (fullt navn: Hypnotic Metallics Single Highlighter i fargen Glitz) og jeg bruker den bortimot hver dag: På kinnbeina, brynbeinet, nesetippen, neseryggen og amorbuen (på overleppen).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VERSACE CRYSTAL NOIR
Åååh, denne parfymen ♥ Litt tung til hverdags, men de dagene jeg bare er hjemme tar jeg på meg denne og lukter på meg selv hele dagen, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MANGO BODY BUTTER
Apropos god lukt: Denne lukter så godt at jeg har lyst til å spise av den med skje. Lukten holder også godt etter påføring, så denne kan til en viss grad erstatte parfyme! Jeg kjøpte den på Loco til bare 26(!) kroner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SEMSKET “SKINN”-JAKKE
Denne kjøpte jeg etter at jeg fikk bonuspoeng fra Nelly i forbindelse med bursdagen min, en skikkelig fin og myk jakke som passer veldig godt til været for tiden (når det ikke regner).

Har du noen favoritter akkurat nå?

18 kommentarer

Siste innlegg