Loco-butikk i Trondheim

I dag åpnet Loco sin første avdeling i Trondheim på City Lade, og jeg måtte selvfølgelig sykle meg en tur dit og sjekke ut. Jeg har egentlig ikke hørt om butikken før, men de har nettbutikk og flere butikker rundt om i Norge, tydeligvis. UANSETT, greia med Loco er at de tilbyr sminke og skjønnhetsprodukter til LAVE priser. De har L’Oreal, Garnier, Makeup Revolution, Batiste, W7, theBalm for å nevne noen merker, og i tillegg hadde de masse nytt som jeg ikke har hørt om før. Og det var billig!

Jeg endte selvfølgelig opp med et lite utvalg produkter:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nattkrem og håndkrem som var LATTERLIG billig, ansiktsmaske, mango-bodybutter og 2-i-1-tørrsjampo fra Batiste (som jeg er veldig spent på). Og så ser du kanskje mitt favorittsolpudder, Bahama Mama fra theBalm?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette fikk jeg gratis fordi jeg handlet for over 100 kroner. Hurra for åpningstilbud! Jeg bruker dette hver gang jeg sminker meg (bortimot hver dag) og har brukt det i fem år. Det er virkelig bra! Som oftest pleier jeg å kjøpe theBalm-sminke fra Feelunique.com for det har pleid å lønne seg økonomisk, men Loco er faktisk enda billigere. Tenk det!

Det høres kanskje ut som jeg er sponset, men det er dessverre ikke tilfellet – jeg fikk bare et veldig positivt inntrykk og er glad for å ha en slik butikk så nært.

Hørt om Loco før?

14 kommentarer

Siste innlegg