Inspirational Friday: Fall fashion

♫  Storms av Fleetwood Mac

Det er FREDAG, det er blitt skikkelig HØST og kl. 18 har jeg endelig FRI. Frihelg der altså! Jeg har ikke vært helt i form de siste dagene og formen er fremdeles ikke helt på topp, så jeg gleder meg til en ordentlig slapp helg med lite på planen. Jeg trenger å lade opp litt!

Apropos lade opp, jeg er i full gang med overgangen fra sensommer- til høstklær. Det aller beste med høsten er høstmoten, spør du meg! Strikkegenseren min fra Bik Bok (veldig lik den på første bilde) blir flittig brukt, jeg har funnet meg noen freshe lakkboots med snøring (à la Doc Martens) og senest i går var jeg på H&M og fant meg en skikkelig fin, gul cardigan – til bare 149 kroner! Høsten er altså kommet, både ute og i klesskapet mitt.


(whi)

Inspirert av dette så ble denne collagen til. Strikkeplagg i ulike tykkelser og mønstre, ruter og denim, og så er det noe “nytt” som har kommet på banen igjen, nemlig cordfløyel. Jeg synes det er veldig fint, spesielt i gammelrosa, men samtidig er jeg såpass gammel at jeg var med forrige gang cordføyel var på moten – på nittitallet der, altså. Med andre ord får vi se om det blir noen kordfløyelplagg på meg. (men jeg har egentlig litt lyst på et skjørt)

Hva liker du best med høstmoten?

6 kommentarer

Siste innlegg