Colorista Spray 1-Day Color

Midt i alt flyttekaoset (vi fikk nøklene i går, weee!) glemmer jeg nesten å blogge, men her er jeg igjen. Det er lenge siden jeg har skrevet omtale skjønnhetsprodukter, så her får dere en hårrelatert en!

Å sprite opp håret litt er altid gøy, spesielt når det ikke er snakk om permanente endringer. Jeg er veldig glad i min naturlige hårfarge (jeg har i alle fall blitt det nå, selv om det ikke alltid har vært sånn), men innimellom er det gøy å prøve noe nytt og midlertidig. På H&M fant jeg L’Oréal Colorista Spray 1-Day Spray i fargen Pink på tilbud, og nå har jeg altså testet den.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pris og mengde: Jeg kjøpte den for 50 kr på tilbud, ordinærpris er 79 kroner på Vita. Det er en veldig liten flaske som knapt holdt til én runde på tuppene mine. Nå har jeg riktignok ganske tykt hår, men litt skuffet over hvor lite det var i flasken.

Påføring: Veldig enkel. Legg et håndkle om skuldrene slik at klærne er dekket til og spray fra rundt 15 cm avstand. Flere lag gir sterkere farge. Børst gjennom etter påføring.

Resultat: Ettersom jeg har brunt hår så synes ikke fargen så godt som på blondt hår. Jeg ble likevel fornøyd med det umiddelbare resultatet, en søt rosafarge med hint av glitter(!) i. Det som skuffet meg var hvor dårlig fargen holdt. Jeg gikk ut fra at fargen skulle holde til neste hårvask, men allerede på kvelden (jeg påførte på ettermiddagen) var mye av fargen forsvunnet. Hvor den ble av er ikke godt å vite, for jeg fant ikke spor av farge på klærne mine (som jo er et pluss).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommer jeg til å kjøpe den igjen? Nei, om jeg skal ha rosa tupper igjen tror jeg at jeg går for noe som holder litt lenger. Greit for å teste farger man er usikker på, forsåvidt, ettersom den forsvinner så fort.

Har du prøvd noe fra Colorista-serien til L’Oréal?

20 kommentarer

Siste innlegg