Buzzador: Smoothie Bowl

Reklame | Fjordland og Buzzador

Som Buzzador får jeg med jevne mellomrom teste nye produkter mot at jeg skriver min mening om dem, og denne gangen har jeg fått prøve Fjordlands nye Litt Mat Smoothie Bowl i tre smaker. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De tre smakene er som følger:
Mango, ananas, banan og ingefær
Blåbær, jordbær, eple og banan
Jordbær, mango, appelsin og banan

Alle de tre smakene har med en knasende sprø granolatopping.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Førsteinntrykket mitt var at her er det mye emballasje! Ikke bare kommer alt i en ganske stødig plastboks med plastlokk, men det er også et “omslag” av papp rundt. Inni finner vi en kraftig plastskje, og granolatoppingen kommer i egen plastpose. Ettersom det er såpass mye snakk om at vi må kutte ut unødig plast og at havet er fullt av søppelet vårt, synes jeg ikke at Fjordland har fulgt helt med i tiden her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

All emballasjen til side, nå kommer vi til selve produktet. Smoothien sammen med granolatoppingen gir en god kombinasjon når det kommer til konsistens, for denne toppingen knaser skikkelig. Jeg ville kanskje hatt mer topping, men det kan hende det er jeg som er sær. Videre vil jeg påpeke at de forskjellige smakene var friske og naturlige (noe de også er), men at jeg opplevde dem som vel syrlige. Jeg har laget såpass mye smoothie selv slik at jeg vet at enkelte kombinasjoner av frukt og bær gir litt syrligere smoothier, men her synes jeg alle var mer syrlig enn nødvendig, kanskje med unntak av den gule.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvilke smoothiekombinasjoner liker du best?
Og har du prøvd disse?

16 kommentarer

Siste innlegg