Merci, 2017

Det ser ut til at kanskje tirsdag blir den store bloggedagen, ettersom jeg har halv arbeidsdag og dermed rekker meg hjem mens det ennå er dagslys. Yay! Det tar litt tid å venne seg til den nye hverdagen, spesielt med tanke på planlegging av undervisning. Jeg hadde helt glemt hvor mye tid det faktisk tar! Men så er det veldig gøy også, så dette blir bra.

Jeg har jo allerede skrevet om alt det fine de foregående månedene var fylt med, og om du er interessert i å lese mer, så kan du klikke deg bakover i arkivet her. Dette blir en liten avslutning på året, med de “store” tingene som virkelig har hatt påvirking på livet mitt i 2017. Takk for:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥  en herlig førjulstid som til tross for stress og lite tid for meg selv ble veldig koselig og fin.

♥  alt det fine jeg fikk til jul, spesielt alle de fine bøkene som jeg gleder meg til å lese!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥  at jeg endelig får være lærer. Dere aner ikke hvor fint det er å endelig få jobbe med det du faktisk er utdannet til, etter lang tid med null napp på jobbfronten.

♥  de flotte vennene mine, som er den typen venner at vi må ikke møtes hver eneste uke, det kan gå laaang tid mellom hver gang men likevel føles det flott når vi først treffes. Dere er best ♥

♥  at jeg satte ny personlig rekord i leste bøker på et år! Jeg klarte ikke 120, for på ettermiddagen på nyttårsaften leste jeg ferdig nummer 118, men jeg tror jeg skal si meg fornøyd likevel. Hundreogatten bøker er da neimen ikke verst!

♥  at jeg i januar fikk gullsmedjobben, for den har virkelig reddet meg dette året. Ikke bare økonomisk, men også mentalt: Det å ha en jobb der du faktisk gjør noe og føler du er til hjelp for andre, det er gull verdt! 

♥  apropos økonomi, takk for at jeg endelig kan slappe av litt og få til å spare uten at det går utover andre punkter på budsjettet.

♥  kjæresten min. Det er jo innmari klisjé, men han er min klippe. Å ha noen man stoler fullt og helt på, alltid, det er noe jeg unner alle og enhver, for å kunne ha den tryggheten i livet sitt, det er så viktig for hvordan man har det.

… et bonjour, 2018

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For nå er det et nytt år, dere, med nye muligheter! Nok en klisjé der altså, men det er jo sant. Og det er så mye jeg gleder meg til! Jeg gleder meg til bryllup i sommer, til Berlin-tur i påskeferien, til å bli bedre kjent med elevene mine, til å utfordre meg selv til å bli bedre på det jeg gjør, til å få kreativt utløp med min nye bullet journal, til konfirmasjon i mai, til å lese gode bøker, til å være til, rett og slett. Til å være meg. Og det føles ganske så bra ♥

12 kommentarer

Siste innlegg