A very merry Christmas

Jeg tenker alltid at jeg har så mye ekstra tid når jula kommer, og kanskje spesielt i år etter noen hektiske uker med sjonglering av tre jobber. Men så kommer jula og man rekker knapt å pynte hjemme før man skal hit og dit og hit igjen, og så ble det litt jobb i mellomjula, og plutselig er det nyttårsaften. Uten å ha lest ferdig alle bøkene jeg hadde planlagt å lese. Uten å ha skrevet et eneste blogginnlegg. Uten å ha fått gjøre noe, egentlig. 

Samtidig er det jo litt fint. Å ikke ha gjort noe, mener jeg. Det skal liksom være litt sånn, skal det ikke det, da? Ta dagene med ro, spise god mat, se (litt for mye) på TV og bare slappe av. Uten å  gjøre noe. Det blir jo tidsnok at to do-lista er lengre enn hva man rekker over.

Jeg har forresten fått veldig mye fint til jul, både klær, bøker, sko, penger, dekorasjon og mer. Jeg har spist ribbe, rype og elgstek, pinnekjøtt og taco (det blir alltid én tacomiddag i mellomjula), og i kveld blir det helstekt kalkun. KALKUN, DERE ♥ Med alt som hører til, rosenkål, deilig hjemmelaget saus, mandelpoteter, rødvin, og til dessert blir det vaniljepudding med saus av selvplukkede bringebær. Om puddingen blir vellykket, tenkte jeg å poste oppskriften her på bloggen, for det er latterlig enkelt (om gelatinen funker som jeg vil, noe den ikke gjorde i fjor).

… and a Happy New Year

Okay, det var det. Jeg skal summe meg litt og prøve å oppsummere året etter hvert, så det blir ikke over en uke til neste innlegg. Jeg håper dere har hatt en nydelig jul, og at dere får en flott nyttårsfeiring!


(whi)

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg