Makeup review: Sleek and NYX

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som jeg nevnte i starten av uka så kjøpte jeg litt ny sminke på tilbud for ikke så lenge siden. Jeg elsker å teste sminke (spesielt når den ikke koster så mye), og noe av det beste jeg vet er å komme over et skikkelig bra produkt. Denne gangen ble det bra score på to av tre produkter, mens det tredje produktet ender nok i søpla…

NYX Full Throttle Shadow Palette: Explicit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg valgte denne paletten mest på grunn av den fine oransje fargen, men den brune og hvite blir også flittig brukt (den grønne er derimot en annen sak, jeg føler ikke denne fargen gjør seg så bra på meg). Fargene er godt pigmenterte og holder godt, og det er enkelt å duse ut eller forsterke fargen etter som man vil det selv. Favorittkombinasjonen min er den hvite fargen på lokket og den oransje ytterst på lokket og duset ut i globallinjen – skikkelig fint! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ettersom jeg betalte bare 30 kroner så er jeg såre fornøyd, men jeg tror faktisk jeg ville kjøpt dette produktet (i en annen fargevariant) for fullpris.

NYX Buttergloss: Red Velvet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ÅR OG DAG siden Siri anbefalte denne glossen, men ettersom alt jeg forbinder med lipgloss er kliss og hår som setter seg fast, så ble det aldri så jeg gadd å bruke penger på den. Så fant jeg den til tretti kroner, og da tenkte jeg at jeg like greit kunne gi den et forsøk. Jeg ble positivt overrasket, for selv om den er veldig klissete rett etter påføring, blir den liksom mykere og glattere etter hvert, og det blir nesten som å ha på en lipbalm. Fargen kunne godt vært litt sterkere, men alt i alt er jeg veldig fornøyd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sleek Makeup Matte Me Ultra Smooth Matte Lip Cream: Fired Up

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og så kom unlucky number three. Jeg har aldri vært borti merket Sleek Makeup før, og basert på denne opplevelsen blir det første og siste gang. Som jeg har nevnt utallige ganger tidligere så ELSKER jeg de matte leppekremene fra NYX, men det er alltid gøy å prøve andre merker sine versjoner. Denne gangen var det ikke gøy. Matte Me tørker før du har dekket halve underleppa, noe som fører til en veldig ujevn farge- og produktfordeling. Og det hjelper IKKE med flere lag, da gjør du vondt verre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På bildet har jeg brukt lipbalm og leppeprimer før jeg påførte Matte Me. Det forbedret sakene litt for da tørket ikke produktet så raskt, men som dere ser så er det et mørkt felt på midten av underleppa, og selve leppekanten ble veldig ujevn og flekkete. Dette var altså det beste jeg fikk til, for dere skulle sett da jeg påførte rett på rene lepper…! Flere forskjellige fargenyanser, flekker og alt i alt ikke så veldig lekre lepper. Men det var ikke bare påføringen som var vanskelig, for da jeg skulle fjerne sølet fikk jeg nesten panikk. Sminkefjerneren som tar alt fra lipgloss til vannfast maskara fikk ikke bort en tredjedel, og jeg måtte skure og gni for å få bort fargen helt. IKKE BRA! Så styr unna dette leppeproduktet, ikke verdt pengene selv om jeg ikke betalte mer enn tretti kroner! Det er veldig synd, for fargen var skikkelig fin… 🙁

Har du prøvd noen av disse produktene?

12 kommentarer

Siste innlegg