Favoritter #10

Midtveis i måneden = mine favoritter i oktober! Været har blitt merkbart kaldere, og det merkes på klesfronten. Tidligere har jeg gått i t-skjorte og barføtt hjemme, men nå går ikke det lenger (hvis vi ikke skal ha skyhøy strømregning, that is). Nei, nå er det strikkeklær og tykke sokker som gjelder, for ikke å snakke om utendørs…!

1. Vinrødt
Ah, min store høstfavoritt ♥ Jeg elsker denne fargen, og da Bik Bok hadde salg på de populære Fame-skjerfene sine skaffet jeg meg ett – i vinrødt, såklart! Utrolig godt og mykt, og så matcher det skoene og veska mi veldig bra, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Coveralbumet Leave Me Breathless av Ane Brun
Ane Brun og høsten er skapt for hverandre ♥ Den nydelige stemmen hennes gir nytt og fantastisk liv til allerede kjente sanger, og jeg bare elsket hvordan hun gjør dem til sine egne. Virkelig verdt de 50 minuttene det tar å høre hele!

3. Berry lips
Leppestift i litt mørkere farger er alltid en hit nå på høsten, og jeg har funnet frem en (sikkert litt for) gammel leppestift som jeg har brukt ganske mye i det siste, nemlig LA Girl Crème Lipstick i fargen Romance. I tillegg blir det en del NYX Soft Matte Lip Cream i Copenhagen og Prague!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Skinni mintie
Med høsten kommer tedrikkingen tilbake, og jeg har lagt min elsk på Clipper Tea sin Skinni Mintie. Den smaker deilig karamell og mint, og så trenger man ikke sukker i det hele tatt. YUM ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Skinnjakka
Høst er jo høytid for skinnjakker, og denne fra Cubus er den mest brukte akkurat nå, ettersom den er stor nok til å ha på strikkegenser under. Og siden det er oktober, må man ha rosa sløyfe på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

10 kommentarer

Siste innlegg