Secondhand

Nå er det en stund siden jeg har gjort noen bruktkupp, men når jeg først fant noe, da var det fint, også! I forrige uke var jeg nemlig på åpningen av et helt nytt bruktbutikkonsept, Sarah Panter, på Mercur-senteret her i Trondheim. Sarah Panter (som i pante flasker, ikke kattedyret) er Norges første bruktbutikk der du faktisk kan pante klærne dine! De tar ikke inn alt slik som f. eks. Fretex, men om de vil ha det du kommer med (avhengig av sesong og etterspørsel) så setter de en utsalgspris med én gang, og så får du 25% av den prisen. Er ikke det lurt?

På åpningen var det servering av drikke og snacks, catwalk og masse, masse folk. Sistnevnte var kanskje grunnen til at jeg kjøpte kun ett plagg, men åh, jeg ble så fornøyd! BARE SE!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er en slim fit herreskjorte fra Zara som er altfor lang, men ettersom stoffet ikke er så tykt er det ikke noe problem å rulle opp ermene og stappe skjorten nedi buksa. Og se på det mønsteret ♥ Sarah Panter har veldig gode priser (lavere enn Fretex såvidt jeg kunne se) og veldig mye fint, så hit skal jeg absolutt tilbake, både for å pante og å kjøpe!

6 kommentarer

Siste innlegg