Favoritter #9

Da er vi cirka midtveis i september, og det betyr et lite innlegg dedikert til mine…


Jepp, nå er det høst, ser dere!

1.  Mom jeans
Mitt go-to-plagg har i det siste vært mine fine mom jeans fra Bik Bok (modellen heter Lucy) som jeg fikk for bare 99 kroner for en tid tilbake. KUPP! Skikkelig gode og behagelige, og fargen er så utrolig fin ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Highlighter
Gjennom sommeren har jeg blitt bortimot avhengig av å ha highlighter på kinnbeina og brynbeina, jeg synes jeg får så fin glød av det! I det siste har det blitt mest av Feeling Younger fra Lush, en “skin tint” som man enten bruker som vanlig highlighter eller blander inn i hudkremen. Jeg har hatt denne superlenge og det er veldig mye igjen, så her får du mye produkt for pengene!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3.  Yellow fellow
Nok et klesplagg, nemlig min fine gule jakke i kunstskinn. I love it! Den er så meg ♥

4.  Notepad from space
Jeg blir så glad av småting, for eksempel denne fine notisblokken som jeg fant på eBay. En måne da, gitt! Så blir det litt artigere å skrive handleliste og påminnelser.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5.  Mouth Mousse
Leppestift er livet (ja, en del av det, i alle fall), og akkurat nå er det fargen Mouth Mousse fra Makeup Mekka som gjelder. Utrolig fin brunrosa (“mauve”) farge som virkelig gjør seg på denne tiden av året. Passer perfekt med liplineren Speak Your Mind fra samme merke!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

10 kommentarer

Siste innlegg