Bokloppemarked

For et par søndager siden var det bokloppemarked i Kjøpmannsgata i Trondheim: To etasjer fullstapper av bøker! Man kunne fylle en pose med bøker til 100 kroner, og mannedyret og jeg fant oss noen fine. Vel, mannedyret fant én bok og jeg fant resten. Kremt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frøken Detektiv og den mystiske sekkepiperen (fantastisk tittel), Mästerdetektiven Blomkvist (på svensk, for det er så gøy å lese), Øst for Eden som ble litt bomkjøp, for dette er bok én av to, Slaktehus 5 til mannedyret, og Tolkiens Trær og Blader

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fransk blå ordbok for kanskje jeg en eller annen gang får jobbe som fransklærer, og en stueplantebok.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og så Hjemmets Blomsterbibliotek, med kjempefin boks og søte små bøker som omhandler forskjellige typer planter.

Vi fant altså litt, men jeg må bare klage litt over måten dette bokloppemarkedet holdes på. Bøkene ser ut som de er kastet ned i kasser, og ikke med ryggen opp slik at man kan se titlene, neida, her ligger de flatt slik at man må ta opp alle bøkene fra hver kasse for å se gjennom. DET ER SÅ LITE PRAKTISK. Dette gjør at man fort blir lei og ikke gidder å se gjennom så mye, og da får de jo solgt mindre, så det er veldig dumt at de gjør det slik. Det skal være nok et bokloppemarked nå på søndag, men på grunn av utførelsen frister det ikke akkurat å ta turen. Synd!

Kjøper du brukte bøker?

16 kommentarer

Siste innlegg