To be read

Leselista mi er nært sagt evigvarende, for jeg legger til to for hver bok jeg leser ut. Samtidig, når man er så glad i å lese som meg, så er det absolutt ikke negativt! Her er fem bøker jeg gleder meg ekstremt mye til å lese, og som jeg satser på å komme meg gjennom i løpet av sommeren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The Handmaid’s Tale omtales som en av de beste dystopiske romanene noensinne, og jeg håper den er så mørk som den virker. Jeg har også lovet meg selv å ikke se HBO-serien før etter jeg har lest boken, så det fungerer som et ekstra insentiv!

A Court of Wings and Ruin ble bestilt og reservert av meg på biblioteket en goood stund før den kom ut i starten av mai, for etter å ha lest den første boken i serien, A Court of Thorns and Roses, så visste jeg at denne serien var noe for meg. Bok nummer to var fantastisk, så håper den tredje er minst like bra!

Tales of the Peculiar er en samling småhistorier som omtales i Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children-serien. Denne har forsvunnet litt bak i bokhylla og jeg glemte den helt, så det er på høy tid at den blir lest.

Wintersong er nok en fantasybok der omtalen er minst like magisk som omslaget (♡), og jeg gleder meg til å lese om Liesl og goblinkongen (kan man si goblin på norsk? Gnom eller tusse ble liksom ikke helt det samme)

The Name of the Wind er også en fantasybok, en historie om Kvothe som blir en legendarisk trollmann. Denne boken har skyhøy vurdering på Goodreads, så jeg håper den innfrir!

Har du lest noen av disse bøkene?

8 kommentarer

Siste innlegg