Tacoen trenger noen ganger å varieres litt. Enten man kjører kjøttfri, nachos-style eller bytter ut den norske versjonen med ekte taco (ikke noe bedre, spør du meg), så fryder forandring. Her har jeg prøvd meg på enchiladas med kyllingkjøttdeig!
Du trenger:
en pakke kyllingkjøttdeig
tacokrydder
en boks hermetisk mais
en boks kidneybønner
en paprika, i biter
hvitost, revet eller skivet
rømme
salsa
ris
Stek kjøttdeigen og ha i krydderet (og litt vann). Fordel tacokjøttdeig, paprika, mais og bønner på tortillaene, og legg de sammenrullede tortillaene i en ildfast form. Legg over hvitost og stek midt i ovnen på 200 grader til osten er gylden. Server med ris, salsa og rømme.
Slik var det altså jeg fikk retten på bildene, MEN i etterkant av måltidet kom jeg frem til at denne versjonen hadde blitt bedre: Bland risen heller inn i tortillafyllet før gratineringen, og dropp den som tilbehør – lag i stedet en frisk og grønn salat. I tillegg kan det være en idé å ha i ost inne i tortillaen, og ikke bare oppå. Flere måter å gjøre det på, og så kan man såklart variere fyllet på mange måter!
Naam… Det så utrolig godt ut! 🙂 Dette må jeg prøve en gang – kjekt å få en liten variasjon av taco noen ganger også 🙂
Så sykt godt ut!!<3
Åh, ble bare mer sulten nå! Takk for tips. Skipper kjøttdeigen og rømme, men ellers var det veldig fristende 😀
åå nam c:
Den lille Pandaen c:: 🙂
Silje: Bare hyggelig! Det som er så kjekt med slike retter er at det er bare å fjerne elementer man ikke vil ha og legge til noe annet i stedet 🙂
Cathrine: Takk! 🙂
Kathrine Skaug: Tusen takk! 🙂