Merci, mars

Da var mars ferdig, gitt! Jeg skrev dette på fredag også, men hvor blir tiden av!? Synes ikke det er lenge siden det ble februar, jeg… Uansett, jeg lever fremdeles etter ordene “gratitude promotes happiness“, så her er noen ting som skjedde meg i mars som jeg er takknemlig for. Positivitet i hverdagen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takk for:

♥  The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Det er sjeldent jeg blir  opphengt i spill over  lang tid, men her presser vi inn en time spilling når vi kan, altså! Det er så fint, magisk og spennende ♥

♥  mye jobbing, gleeeder meg til lønning, for å si det sånn – che-cheng!

♥  mye god lesing denne måneden. A Court of Thorns and Roses og The Bear and the Nightingale ble nok favorittene, som dere kan lese mer om i bokinnlegget som kommer senere i uka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥  at jeg nå endelig begynner å bli frisk igjen, etter litt for lang tid med hosting og snufsing

♥  at billigsminke funker noen ganger. Kjøpte foundation til 20 kroner(!) på H&M og jeg liker den så godt!

♥  at denimjakken min ble akkurat som jeg ville ha den, med strykemerker og det hele. Gleder meg til varmere vær!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥  lærerike timer hos gullsmeden, der jeg lærer noe nytt hele tiden. Og så trives jeg så godt!

♥  jeggings til 199 kroner fra H&M. Jeg liker dem så godt, så jeg kjøpte i denimblå og svart. Kupp! (og så var det ikke salg, engang!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Månedens

sangDreams med Fleetwood Mac.

film/serieBig Little Lies, som jeg syntes var litt treg i starten, viste seg å være litt avhengighetsskapende. Og så er jeg blitt glad i Shameless (US) igjen, etter å ha hatt en pause etter at jeg ble ferdig med sesong 2.

kjøp: Jeg har ikke kjøpt så mye denne måneden, annet enn busskort og mat, men jeg fant en del fine choker-smykker på eBay som jeg gleder meg til å bruke! Ja, også buksene nevnt over, da.

tidsfordrivZelda, obviously…!

matrett: Det har blitt en del Ristorante Mozzarella-pizza ettersom jeg har jobbet nesten hver ettermiddag, så det må nesten bli det.

Og nå er det din tur,
si meg fem fine ting som hendte deg i mars!

8 kommentarer

Siste innlegg