Hypnotic Metallics Highlighter

Da jeg postet dette innlegget om nylig innkjøpt sminke fra Makeup Mekka, var det en liten fugl (ved navn Siri) som gjerne ville ha omtale av produktene. Her er den første i rekken!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om highlighteren: “Metallisk highlighter i pudder for en intens shine. Full fest med disse highlighterne. Supertrendy! Glitz er en metallisk highlighter i en duset rosa tone. Super fin og shiny highlighter. Det metalliske gjør den mer lysreflekterende, og gir en “Wow”-effekt.”

Om Pro Large Fan Brush 137: “En fluffy, tett og fløyelsmyk børste som egner seg veldig godt til highlighting. Kostens kvalitet får det til å se ut som om du ikke har makeup på, den etterlater ingen merker. Medium størrelse som gjør det lett for deg å fremheve de høyeste punktene i ansiktet.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pris: 99 kroner for highlighteren, 99 kroner for kosten.
Forpakning: Fin og enkel.
Førsteinntrykk: Fin farge, god konsistens. Ikke for varm slik at man ser ut som en bronsestatue, ikke for kald slik at man ser ut som alien. En fin mellomting der, altså! Kosten er jo en kost da. Fin den.
Påføring: Kosten gjør at spesielt på kinnene blir produktet lagt akkurat der du vil ha det. Highlighteren fordeler seg fint, til og med om man bruker fingrene (som jeg gjør iblant).
Resultat: Godt fordelt, nydelig skimrende effekt. Litt for mye glitter etter min smak (prøver å ikke gå for en Edward Cullen-look).
Holdbarhet: Som alle andre highlightere i pudderform, etter min mening.
Karakter: 4/5
Verdt pengene: Ja, jeg vil si det, du får mye for pengene og den holder leeeeenge (om du ikke går for highlighter-look à la dette), og så er fargen utrolig fin! Minus for glitterkornene, ellers hadde dette vært full pott.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Rett på huden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gnidd utover

Litt vanskelig å få frem den ordentlige effekten av highlightere, men dere ser jo litt hvordan den blir på bildet over. Her har jeg dog ikke brukt kosten, bare fingrene.

Lyninnføring i hvor det kan være fint med highlighter (denne teknikken kalles “strobing”):

Image result for where to apply highlighter
(bellatory.com)

Jeg pleier ikke å ha highlighter i pannen eller på haken, men på alle de andre stedene illustrert over.

Disse produktene var altså med i MUA’S FAVOURITES MARCH-pakken som kostet 150 kroner, og den finner du fremdeles på Makeup Mekka sine sider (værsågod for gratisreklamen, bare å si fra hvis dere vil sponse meg).

Bruker du highlighter?

8 kommentarer

Siste innlegg