Favoritter på Instagram

Min favorittapp er uten tvil Instagram (og så kanskje Pokémon Go, haha), og selv om jeg ikke poster veldig mye så blir det med nogenlunde jevne mellomrom, likevel. Og så er det så mye fint å følge ♥ Så her har du noen av Instagram-kontoene jeg liker aller best for øyeblikket – de gir meg inspirasjon og glede i hverdagen, og det er noe man må sette pris på!

@juniperfoxx
Juniper er en rødrev som ble reddet fra en pelsfarm og som nå lever sammen med hunden Moose (@boyfriendmoose), katten Olive og to sugar gliders (flygepungekorn) kalt Petunia og Peach, hvor alle unntatt hunden er dyr reddet fra dårlige vilkår. På denne Instagram-kontoen får du se fantastiske bilder av Juniper og de andre dyrene, samt lære mye om hvordan rever oppfører seg. Fine bilder og læring i ett, liksom – supert!

@rivuletpaper
Jeg har begynt å følge illustratører for å få litt inspirasjon til selv å tegne litt, og @rivuletpaper er en av dem. Lily, som hun heter, har en helt fantastisk stil, og hun tegner magiske bilder. Hun gjør mye “custom pet portraits” i Jane Austen-stil, som du ser et eksempel på i det første bildet. Stilig!

@byhelgam
Nok en kreativ konto, denne gangen med fokus på makramé. Utrolig fine design, gode bilder, og plenty inspirasjon! En av grunnene til at jeg har begynt med makramé igjen!

@_wolfandmoon
I løpet av 2016 begynte jeg å følge en god del bok-kontoer på Instagram, og @_wolfandmoon er nok favoritten. Nydelige bilder av bøker i sjangre jeg liker, som gir meg inspirasjon til fotografering og også tips til nye bøker. Win win!

@smoothiethecat
Smoothie må være verdens mest fotogene katt, og jeg kan ikke få nok. Ironisk nok er jeg egentlig ikke så glad i katter (mest fordi jeg er hyperallergisk), men å se på bilder av dem går veldig, veldig fint. Jeg mener, se da!!!

Hvem er dine Instagram-favoritter?

12 kommentarer

Siste innlegg