Some new favourite tunes

I dag HØLJregner det i Trondheim, jeg våknet med hodepine og vond rygg, og jeg gruer meg til jobb. Jeg vil bare være hjemme og lese The Raven King… Men må man, så må man, og det blir alltid bedre enn jeg tror.

For å forberede meg på verden (haha), setter jeg på litt musikk. I det siste har høstlista mi (som snart må vike plass for en vinterliste, brrr) blitt utvidet med noen fine nye sanger fra ymse hold.

This Year’s Love av Emelie Hollow. Jeg har ikke sett på The Stream men jeg så coveret til denne på Spotify og tenkte “hei, kanskje dette er noe for meg”. ELSKER originalen av David Grey, og denne er kanskje mer leken og søt enn originalen er sår og trist, men like fullt en god versjon.

Boots Of Spanish Leather av The Lumineers. Det er The Lumineers, og for meg er det nok. Og så er det en coverversjon av Bob Dylan, som gjør det enda bedre.

Re-arrange av Biffy Clyro. Jeg elsker elsker elsker det første albumet til Biffy Clyro, og selv om jeg ikke er så glad i den nye plata deres i sin helhet, er Re-arrange en veldig, veldig fin og den bærer litt preg av bandets tidlige dager. Veldig fin og rolig.

Where Are U Now av Emelie Hollow. Jepp, mer covring av Emelie Hollow. Hun har en så spesiell stemme at jeg sluker alt rått. Dette er da et cover av en Bieber-sang jeg liker veldig godt, og Emelie gjør det veldig bra!

Hvilke sanger hører du mye for tiden?

8 kommentarer

Siste innlegg