Inspirational Saturday: Halloween

Ja, da er blogg-Norge tilbake i form etter at blogg.no var nede i hele går! Er det flere som har fått statistikken sin slettet!? Jeg har visst aldri hatt besøkende før i går, jeg – selv om denne bloggen har eksistert siden 2007… Uansett, jeg pleier jo alltid å lage inspo-innlegg på fredager, men denne ukens inspirasjon kommer altså i dag i stedet.

(cirka et kvarter etter at jeg publiserte dette innlegget så kom statistikken tilbake, wohoo!)

Halloween kommer på mandag, men ettersom det jo er på en mandag, så blir nok de fleste Halloween-fester holdt i kveld. Jeg er bedt i en selv, men jeg kjenner at jeg ikke har så lyst. Kjedelig? Ja, kanskje, men jeg gidder ikke gjøre ting i frykt for at andre skal synes jeg er kjedelig hvis jeg ikke er det – jeg er voksen nå, vet dere. Uansett, tenkte jeg skulle se litt hva Weheartit har å by på av inspirasjon til Halloween, og jammen fant jeg ikke en hel del!


(whi)

Det er så mange kreative og flinke sjeler der ute! Jeg mener, se på The Mad Hatter i nederste rekke! Og så de to “sladdete” jentene, hihi. Som storfan av filmen Mean Girls måtte jeg jo selvsagt ha med to Halloween-bilder derfra, også! “I’m a mouse, duh”. Jeg kan forresten ikke tro at det der er Amanda Seyfried, det ligner jo ikke!?

Skal du på Halloween-fest?
Hva skal du i så fall kle deg ut som?

14 kommentarer

Siste innlegg