Kikert bolognese

Min kjærlighet for kikerter tar aldri slutt, og nå har jeg kombinert disse proteinbombene med min pastafavoritt, bolognese. Det er billig, raskt og godt – hva mer kan du be om?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du trenger:

en boks kikerter
100 g store champignon, hakket
to bokser hakket tomat
2-3 dl vann (spørs på hvor vid kjelen er)
200 g foretrukket pasta (jeg gikk for fusilli)
1 ts salt
1 ts pepper
0,5 ts hvitløkspulver (eller et par knuste hvitløksfedd)
1 ts løkpulver (eller en kvart løk, hakket)
2 ts basilikum
1 ts oregano
2 ss tomatketchup
3 ss revet ost

Ha sopp og kikerter i en stor kjel og stek raskt i litt olje før du tilsetter hakket tomat. Jeg pleier å kjøre tomaten i en blender først slik at man slipper store klumper. Ha så i pasta og rør om, tilsett vann slik at pastaen er dekket og dermed blir kokt. Når pastaen er spiseklar, tilsett krydder og ketchup (smak deg gjerne frem istedet for å følge oppskriften slavisk). Rør inn revet ost rett før servering, og voilà!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God, varmende og helt kjøttfri!

4 kommentarer

    1. Åh, det er så godt det! 😀 Gjerne ta turen innom foto siden min å legge igjen et spor! Har slettet alle innlegg, begynt fra scratch! Håper du får en fortsatt flott Onsdag!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg