Perfekte filmer for høstmørket

Jeg elsker å se på film, og når høsten kommer får man en god unnskyldning til å sitte inne med et pledd og snacks. Det er jo kaldt ute! Her er fem filmer jeg skal se i tiden fremover. De to første er komedier, mens film tre og fire er mørkere på hvert sitt vis. Et fellestrekk for alle filmene er at det er overnaturlige elementer involvert, og det passer jo bra nå som det snart er Halloween.

1. What We Do In The Shadows
En film om vampyrer som er noe heeelt annet enn du kanskje forventer. Her har du (mørk) humor som virkelig får deg til å humre deg igjennom høstmørket! Filmen er laget som en dokumentar (à la The Office og Parks and Recreation), og dette formatet bidrar ytterligere til det komiske aspektet.

2. Beetlejuice
Altså, dette kan vel kalles en klassiker? Jeg er storfan av Tim Burton, men Beetlejuice har jeg faktisk aldri sett – kanskje mest fordi hovedpersonen ser skummel/ekkel ut? Uansett, jeg gleder meg!

3. Only Lovers Left Alive
Nok en vampyrfilm, men denne har et helt annet utgangspunkt enn What We Do In The Shadows. Hvorfor er denne filmen bra? Jeg nevner i fleng: Tom Hiddleston, Tilda Swinton, Mia Wasikowska. Jeg mener… What more can a girl ask for?

4. Crimson Peak
Igjen, litt Tom Hiddleston-screentime er ikke å forakte, spesielt ikke i kombinasjon med Mia Wasikowska (de utgjør et bra team). Crimson Peak er nok den skumleste på denne lista, og jeg så den på kino…! Noen som sa hendene foran ansiktet? Uansett, en skikkelig bra historie med skikkelig skumle karakterer. Og så Tom Hiddleston. Nevnte jeg Tom Hiddleston?

Sett noen av disse?
Rop ut om du vil anbefale meg noen filmer!

8 kommentarer

Siste innlegg