Lovecraft

Jeg stakk innom Ark Brunhjørnet etter blodgiving på fredag, for i forbifarten så jeg et skilt der det stod “50% på alle bøker”. Bøker er som kjent ganske dyrt, så slike tilbud må man benytte seg av! Jeg leser enormt mye på Kindle, og sparer mye hylleplass på nettopp det, men enkelte bøker er for fine til å ikke ha i fysisk form. Sånn som denne:


Med fancy holo-effekt på omslaget!

H. P. Lovecraft var en amerikansk forfatter som av mange anses som en av de største innen horror-litteratur og det som kalles “weird fiction”. Hans meget berømte The Call of Cthulhu er en kultklassiker, men dessverre fikk ikke forfatteren selv vite hvor berømt han skulle bli – det var nemlig etter hans død at verkene hans ble kjent.

Dette er en bok fra Barnes and Nobles Leatherbound Classics-serien, som jeg tror er de fineste bøkene jeg vet om. Fra før har jeg Jane Eyre, Alice in Wonderland og Peter Pan, og så er The Arabian Nights (Tusen og én natt) på vei i posten som forsinket bursdagsgave (det ble noe tull med publiseringsdato, så den kommer cirka to måneder senere enn først antatt). De er så fine!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg mener, superkul illustrasjon på innsiden av permen…?


Sølvkant på arkene…? ♥

Er det noe som heter “bookgasm”,
så må det jammen meg være slike bøker!

10 kommentarer

Siste innlegg