Billig vs. dyrt: Mesh-topp

Mesh-toppen, det vil si en langermet topp i gjennomsiktig, gjerne sort stoff, er tilbake i motebildet. Jeg har sett plagget på diverse topp-/rosablogger, der en av jentene skrev at hennes topp, fra Nelly.com, var sååå billig. Bare 199 kroner!


(her)

Jeg syntes ikke det var sååå billig, jeg? Etter en kortvarig runde på eBay fant jeg noen bedre alternativer:


(her)

Denne har ikke samme hals som den fra Nelly, men den koster altså 30 kroner. TRETTI, ikke tohundre. Jeg bestilte den og fikk den i postkassen rundt ti(!) dager senere, og slik ser den ut:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bestilte i str. L, og jeg vil den tilsvarer norsk størrelse 36. På eBay anbefaler jeg at du følger størrelsesskjema (med mål for byste, lengde, osv) i stedet for å se på størrelsene, for da ender du opp med barneklær (I kid you not) (pun intended).

Om du likevel vil ha en topp som går tett inntil halsen, så fant jeg en som egentlig er helt lik Nelly-versjonen til i underkant av 40 kroner:


(her)

eBay er flott for deg som vil prøve noe nytt uten å betale flere hundrelapper for det. Jeg kommer nok ikke til å bruke denne toppen så veldig mye ettersom den er ganske “avslørende”, men med en fin (og dekkende) singlett under så tror jeg det skal fungere fint. Og så til 30 kroner da…!

Hva synes du om denne gjennomsiktige trenden?

15 kommentarer

Siste innlegg