If you carry your childhood with you, you never become older.

Abraham Sutzkever

I dag har jeg lest i senga til magen rumlet etter frokost, en frokost som startet med et sjokoladekakestykke og endte med lapskausrester fra i går. Jeg har nå begynt på Cress, bok nummer tre i Lunar Chronicles-serien, og det er så spennende! Håper du har det fint!

8 kommentarer
  1. Karoe: The Lunar Chronicles er en sci-fi-serie på fire bøker (med noen ekstrabøker som ikke direkte følger hovedhistorien i tillegg til disse fire) som tar sted på Jorda etter fjerde verdenskrig. Månen (kjent som Luna) er befolket, og vår verden er delt inn i fire store land, som til sammen utgjør en union – dette ble resultatet av fjerde verdenskrig. Samtidig er det en grusom og hittil uhelbredelig pest som herjer på planeten. Dronningen på Luna er ute etter å ta over Jorda, og er villig til å gjøre alt for å få dette til å skje. Men så møter vi Cinder, et hittebarn og kyborg som jobber som mekaniker i New Beijing, en jente som er viktigere for verden enn noen tror.

   Det er en veldig bra serie, og jeg er så spent på hvordan alt ender opp! Om du ikke er redd for tykke bøker (400-500 sider) så anbefaler jeg The Lunar Chronicles på det sterkeste 🙂

  2. Ahh, det er herlig å ligge i sengen så lenge bare for å lese 😀 Lunar Chronicles serien er såå bra! Lest de første to bøkene, men må lese dem på nytt før jeg leser de siste.
   – Siri

  3. siribokoholiker: Det er så mye som skjer, så jeg føler jeg tok en bra avgjørelse når jeg tar alle på én gang, det vil si uten andre bøker i mellom. Gled deg til Cress, likte den mye bedre enn Scarlet! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg