Merci, mai

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som alltid, gratitude promotes happiness (jepp, jeg skal skrive det i hvert oppsummeringsinnlegg dette året, get used to it).
Takk for:

♥  en herlig 17. mai-feiring med de fleste av mine aller beste venner ♥

♥  at masteroppgaven min endelig står i bokhylla mi. Tenk, jeg er forfatter jeg nå!

♥  solskinnsdager i parken

♥  Ristorante Mozzarella. Jeg mener, ♥♥♥! Den har vært på tilbud hos Rema 1000 mesteparten av måneden, og det kom godt med når jeg var supersulten etter å ha jobbet hele dagen og ikke orket å lage noe “ordentlig”. Kanskje litt kjipt å elske frossenpizza over alt i verden, men den er så god!

♥  at jeg (til slutt) ble fornøyd med teksten jeg leverte etter hjemmeeksamen i litteraturemnet jeg tok denne våren. Elsket emnet, ikke fullt så glad i hjemmeeksamenen…

♥  colaen til Grans. Min favorittbrus! (og så er den billig)

♥  at jeg fikk muntlig eksaminering i masteroppgaven min FØR instituttets masterkandidatfeiring. Jeg blir ferdig utdannet og har dermed 100% sommerferie tirsdag 7. juni kl. 11, WOHOOO!

♥  Black Sails, ELSKET sesong 4! Ja, også SKAM da, fremdeles.

Det var kjipe dager da jeg måtte jobbe som pokker med masteroppgaven, men alt i alt, når jeg ser tilbake så føles mai sånn her:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ON FLEEK MED STJERNE PÅ!

Nå er jeg  klar for å bli ferdig med muntlig høring, for da blir det sommerferie, avslutningsfest og det som er, wohoooo! Hadde du en fin mai?

10 kommentarer

Siste innlegg