The Wombats

I går var jeg på The Wombats-konsert på Byscenen, og det var så BRA! For en energi, jeg stod faktisk og smilte mesteparten av tiden (når jeg ikke sang med av full hals, såklart). Det var bare en utrolig fin konsertopplevelse! Jeg er veldig glad i Byscenen som konsertscene, for det blir liksom aldri helt sild i tønne der, og om man står litt på siden eller bak så får man til å se bandet uansett. Veldig behagelig for en som ikke liker konstant dytting (se innlegg om Major Lazer-konserten under UKA, for eksempel).

The Wombats er en utrolig fin gjeng, trivelige gutter som virkelig skaper god stemning. Bassisten fløy rundt på scenen som en apekatt, gliste som en idiot og fikk publikum med på alle låtene, mens vokalisten virkelig gjorde jobben sin og leverte feilfritt i mine ører. Vi fikk høre både gammelt og nytt, og favorittene mine var Greek Tragedy og, selvfølgelig, Let’s Dance to Joy Division, hvor sistnevnte halvveis løftet taket – det tok AV! Jeg forlot lokalet med en ordentlig god følelse, nynnende på favorittsangene mine.

Vært på konsert i det siste? Fortell!


Bildene blir bare så som så når man står med en iPhone 4S i et konsertlokale, men bedre enn ingenting, synes jeg!I was The Wombats last night, and it was so much fun! The vibe was just amazing, and when I didn’t sing my lungs out, I just stood there, smiling, Their set list included both old and new, and my favourites were Greek Tragedy and Let’s Dance to Joy Division, the latter made everyone lose it. I left the concert humming my favourite tunes, feeling very good about my night. Been to any concerts lately?

18 kommentarer

Siste innlegg