Wedding outfit

trenchcoat H&M bag Lindex dress Cubus shoes secondhand

Ja, det ble med trenchen utenpå, men det ble bilder av bryllupsantrekket! Og her ser dere hvorfor jeg kun poster bilder jeg har tatt selv… Jeg skjønner det ikke, men hver gang mannedyret er bak kameraet ser jeg plutselig 20 kg tyngre ut!? I ansiktet altså, resten er jo som det er. (men jeg er fullt klar over at jeg ikke akkurat er stor, jeg bare ser mye bedre ut når jeg tar bildet selv)

Jeg testet også løsnegler fra imPRESS, der du bare fjerner beskyttelsesfilmen og presser neglene på dine egne – og vips er de på plass! Jeg har jo egentlig veldig korte negler, så dette (størrelse medium) ble i lengste laget for meg, men jeg følte meg veldig fin så lenge det varte. Da jeg danset (med en annen enn mannedyret, han kunne jo ikke danse swing, selvfølgelig) løsnet nemlig den ene neglen, og da tok jeg like gjerne av alle siden limet var tørket på den som først falt av.

Hva synes du?


My wedding outfit from last weekend, featuring all budget items and even secondhand shoes. I also tried fake nails, which I tore off after dancing too hard. What do you think? 

8 kommentarer

Siste innlegg