New jeans

Etter å ha brukt mine svarte Superflex-Bik Bok-jeans meget ofte i bortimot tre år synger de nå på siste verset. Det eneste jeg skulle ha i Paris var dermed et par svarte highwaist-jeans. Helst på Pull&Bear, der jeg handlet et par blå jeans da jeg var i Barcelona som var kjempebillige men i ordentlig kvalitet. Men på Pull&Bear på Printemps i Paris hadde de bare jeggings og slikt tull med masse polyester i, og det var jo ikke det jeg ville ha. Jeg endte opp på Bershka i Rue de Rivoli der jeg fant en som både ser og føles som en Superflex-bukse, men som kostet litt over en tredel av prisen her i Norge. Win!

Åh, den er perfekt. Flott passform, behagelig å ha på og herlig høy i livet. Nå vet jeg jo ikke noe om hvordan den oppfører seg etter et par vask, men jeg akter å behandle den akkurat som det forrige paret mitt: Med vrangsiden ut på 30 grader, alltid med salt i maskinen for å beholde fargen best mulig. Jeg tok også og farget den forrige et par ganger med maskinfarge du får kjøpt på bl.a. Panduro og Stoff & Stil, og det funket kjempebra!

Prisen var altså 25 euro, noe som tilsvarer cirka 220 kroner. Sammenlignet med Bikbok sine som koster 600,- er jeg ganske fornøyd sånn prismessig i hvert fall, så får vi se an forskjellene når det kommer til kvalitet! Fine, ikke sant?After using my black Bik Bok jeans for nearly three years, they’ve become very tired-looking. So, visiting Paris a couple of weeks ago, the only thing on my shopping list was a new pair of black jeans. I ended up with these from the Bershka store in Rue de Rivoli, and they both look and feel like my old pair! However, the price was a bit more than a third of the Bik Bok pair. Win! They cost me ? 25, which is approximately 220 NOK. Nice, right?

8 kommentarer

Siste innlegg