På flyttefot

I dag fikk vi beskjed om at leiligheten vi var og kikket på på mandag er vår fra 1. juli! Dette med å flytte skjedde egentlig på impuls fra mannedyrets side, fordi for cirka to uker siden satt han og så på annonser og så spurte jeg om han hadde tenkt å flytte, og svaret jeg fikk var “ja, hadde ikke det vært gøy, da?” Så ble det til at vi kikket litt mer seriøst, vi fant et par vi likte og avtalte visning på én, og den får vi visst leie.

Det er jo tre år siden jeg flyttet ut og sammen med mannedyret, og vi har bodd på samme sted midt i Trondheim sentrum – til nå. Vi har klart oss på 40 kvadratmeter, med vinkler i hytt og pine, ikke så mye lys som jeg skulle ønske, bråkete fratboys som naboer og støy både neden- og ovenfra. Nå hørtes det ikke ut som om vi har hatt det så bra, men det har vi, det var bare på tide med litt mer plass et helt annet sted. Vi utvider med ca. 15 kvadrat, vi får balkong(!), egen bod og portåpner slik at vi slipper å gå ned til gata og åpne døra hver gang vi får besøk. Vi blir fortsatt boende veldig sentralt, men på en litt annen måte – vi bor litt fravendt all trafikk og folkehop. I tillegg er treningssenteret mitt ca. 50 meter unna (eller hundre, jeg er superdårlig på å anslå avstand) i samme bygg som en søndagsåpen butikk. Hurra!

Jeg gleder meg sånn til å komme på et nytt, lysere, større sted, men først må det pakkes. Jeg hadde en god del ting da jeg flyttet inn, men nå er det virkelig mye. Bøker, klær, planter, dekor, ALT MULIG OVERALT. Heldigvis får vi nå en bod og mye mer lagringsplass, så da slipper alt å stå fremme men kan pakkes bort. Og så kan vi la være å trekke for gardiner for det er ingen som står utenfor og kikker inn uansett. Hurra for femte etasje!

Siden vi tar med oss mesteparten av møblene (eller, noen av dem, resten gis bort til neste leietaker eller legges ut på Finn.no) blir det sikkert ikke så veldig annerledes stil i den nye leiligheten, men litt nytt blir det jo! Så her sitter jeg og drømmer meg bort i interiørinspirasjon… ♥


(whi)

6 kommentarer

Siste innlegg